På grund af et særligt stort pres på Borgerservice er Mobil Borgerservice midlertidigt lukket fra 29. marts 2022.

Som borger i Børkop, Egtved, Jelling og Give vil du i den kommende tid være nødt til at tage til Vejle by, hvis du skal have hjælp til MitID, pas, kørekort mv. i Borgerservice.

Årsagen er, at Borgerservice i disse uger og måneder er særligt presset, og Vejle Kommune har derfor valgt at samle ressourcerne i Vejle by for at udnytte dem mest optimalt.

Ekstra opgaver i højsæson

Kommunernes Borgerservice arbejder lige nu på højtryk med at hjælpe borgere fra NemID til MitID inden fristen den 30. juni.
Herudover ligger der en stor opgave for Borgerservice som følge af den nye særlov, som skal sikre tilkomne ukrainere straks-hjælp til bl.a. CPR-registrering og NemID.

Dertil kommer, at Borgerservice skal håndtere brevstemmerne i forbindelse med den ekstraordinære folkeafstemning om forsvarsforbeholdet 1. juni.

Det hele falder sammen med, at Borgerservice er på vej ind i højsæsonen for udstedelse af pas op til sommerferien.

Vi beklager de gener, den midlertidige lukning af Mobil Borgerservice kan komme til at medføre.

Kontakt Borgerservice

Skolegade 1, 7100 Vejle

Brug Digital Post, hvis du sender personlige oplysninger.

Sidst opdateret: