Be­ta­ling og gæld til kom­mu­nen

Skal du lave en indbetaling til kommunen? Så kan du læse mere om dine forskellige muligheder i forhold til Betalingsservice, betalingsordninger, rykkergebyrer mm. herunder.

• Opkrævning

Du modtager opkrævninger fra os på en af følgende måder:

· Gennem Betalingsservice
    · Som indbetalingskort til e-boks
    · Som elektronisk indbetalingskort til din netbank
    · Med brevpost (hvis du er fritaget for at modtage digital post)

• Betalingsservice (gratis)

Du kan gratis, nemt og enkelt bruge Betalingsservice til at betale de fleste af dine regninger. Når du er tilmeldt, bliver de automatisk betalt på den sidste rettidige betalingsdato.

Du kan se på et indbetalingskort, om du kan bruge Betalingsservice fremover. Du kan enten selv tilmelde dig på din netbank eller bede dit pengeinstitut gøre det for dig.

• Betalingsordning

Har du gæld til kommunen, som du ikke kan betale?

Det kan f.eks. være daginstitution, parkeringsafgift, kontanthjælp med tilbagebetalingspligt eller ejendomsskat.

Så kontakt os for at høre, om du kan få lavet en betalingsordning.

• Hvis du betaler for sent – renter og rykkergebyrer

Hvis du betaler for sent - eller  ikke betaler - opkræver vi renter og rykkergebyrer.

Størrelsen på renterne og rykkergebyrerne afhænger af, hvilken form for gæld du har.

• Hvis du ikke betaler

Hvis du ikke betaler din gæld, og heller ikke har en betalingsordning, vil SKAT inddrive det, du skylder.

Når først sagen er overdraget til SKAT, er det dem, du skal henvende dig til med spørgsmål.

Sidst opdateret: 22. juni 2017