Vil du gerne have et ekstra rygstød til at komme tilbage i job? Quick Care forløbet er for dig, der ønsker fornyet energi og motivation i din jobsøgning.

Få styrket troen på egne evner 

Hvis du har brug for at stille skarpt på dine personlige styrker og kompetencer på din vej tilbage mod arbejdsmarkedet, kan Quick Care jobsøgningsforløb være noget for dig. 

Forløbet varer 7 uger, og kombinerer holdundervisning med individuelle samtaler.

Du får et ekstra rygstød i forhold til at finde ud af, hvad du selv kan gøre for, at lande et job i den rette branche. 

Målet er, at du kommer hurtigt i job.

Holdundervisning i sundhed og arbejdsliv

Du får ugentlig undervisning i relevante emner. Her vil du blandt andet blive introduceret til nye jobbrancher, der kan inspirere dig til at sætte dine evner i spil på nye måder, men du får også viden og råd om, hvordan du kan varetage et arbejde ud fra dine fysiske, psykiske og sociale forudsætninger og eventuelt begrænsninger. 

Undervisningen foregår sammen med andre ligesindede, som du kan netværke og sparre med. På den måde kan du øge din motivation, idet du spejler dig i andre, og bliver motiveret til at tage et større initiativ til at finde det rette jobmatch. 

Her kan du læse mere om nogle af de emner, du kan blive undervist i: 

Arbejdsmarkedsrettet og sundhedsfaglig undervisning

 • CV og ansøgningsmateriale

  Du lærer at udarbejde og optimere dit CV og dit præsentations-CV. 

 • Jobsøgningsstrategi

  Du bliver inspireret til at forme en personlig strategi for din jobsøgning ved at inddrage sociale medier, netværk og LinkedIn. 

 • Kendskab til brancher

  Dine ressourcer og kompetencer holdes sammen med arbejdsmarkedsbalancen og jobbarometret.

 • Træning i jobsamtaler

  Du inspireres og trænes i en jobsamtale-situation.

  Det handler bl.a. om, hvordan du formidler dine ord og fremstår i din fremtoning. 

 • Indblik i det danske arbejdsmarked

  Du bliver introduceret til det danske samfund i forhold til at forstå arbejdsmarkedet i Danmark og hvilke normer, der hersker. Du får bl.a. indblik i velfærdssystemet

 • Kendskab til det brede arbejdsmarked

  Her får du viden om, hvordan du kan bruge dine evner og styrker på det brede arbejdsmarked. 

  Du vil også få et større kendskab til arbejdsmarkedet i lokalområdet, herunder eventuelt behov for kurser og efteruddannelse. 

 • Arbejdsidentitet

  Her får du indsigt i, hvorfor et arbejde er vigtigt for din identitet, herunder hvad der sker med arbejdsidentiteten, når man er ledig i en længere periode. 

  Du lærer også, hvordan arbejdsidentiteten kan styrkes både fagligt og socialt. 

 • Kompetencer i spil

  Du får inspiration til at sætte dine formelle og uformelle evner i spil i forhold til brancher med mangel på arbejdskraft. 

 • Work-life balance

  Du får viden og indsigt i, hvordan du finder balancen mellem arbejde og privatliv. 

  Du bliver klædt på til at kunne varetage et arbejde ud fra dine fysiske, psykiske og sociale forudsætninger og eventuelle begrænsninger. 

  Du får strategier til, hvordan du får en hverdag til at hænge sammen med nyt job, familie, venner, personlig udvikling og deltagelse i samfundet. 

Personlige samtaler om din jobsøgningsstrategi

Undervisningen kombineres med coachende og jobrettede samtaler om din jobsøgning. 

Her tages der afsæt i dine tidligere succeser og fokus er på at gøre dig bevidst om, hvad du kan og hvilke mål og delmål, du realistisk set kan nå. 

Vi finder 3 brancher, hvor dine kompetencer med fordel kan sættes i spil, og vi målretter din jobsøgning sammen med dig ud fra brancherne og de jobmuligheder, der er. 

Når du får øje på de rette matches med én eller flere brancher, vil du sandsynligvis opleve, at du bliver mere engageret i forhold til at søge job.

Troen på egne evner er afgørende for, at du finder din rette hylde på jobmarkedet. 

 

Sidst opdateret: