Robusthed, Aktivitet og Mestring på arbejdsmarkedet -et mestringsforløb for sygemeldte eller ledige borgere med stress.

Er du sygemeldt med stress og har du brug for støtte til at komme godt tilbage? Så kan holdforløbet RAM arbejdsmarkedet være et tilbud for dig.

Stress er en tilstand, som er bygget op over lang tid. Vi kan hjælpe dig med at kaste lys over de udfordringer, du har mødt og hjælpe dig med redskaber til at håndtere dem.
Vi støtter dig til at finde nye ståsteder, hvor du har bedre mulighed for at skabe balance imellem krav og ressourcer, og på den måde forebygge stress.

På RAM-forløbet mødet du både fysioterapeuter og sygeplejersker

Flyve med drage
Person styrer drage

Indhold:

  • Kontakt til kroppen – øvelser og bevægelse i 1 time om ugen med fysioterapeuter.
  • En fælles gåtur 1 time om ugen.
  • 3 samtaler undervejs med sundhedsuddannet personale
  • Undervisning 2x2 timer i ugen om emnerne vist i hjulet. Der er løbende optag for hvert nyt emne, så det er individuelt, hvor henne på hjulet du starter.

 

Hvor og hvor længe?

  • Sundhedscenter Vejle, Vestre Engvej 51, indgang A.
  • 3 timer tirsdage og fredage i 6 uger fra kl. 8.30-11.30

De første 2 timer er undervisning og den sidste time er en gåtur (tirsdage)/Bevægelse i sal (fredage).

Nogle kombinerer forløbet med en delvis opstart på arbejdet eller i en praktik. Vi anbefaler, at man ikke arbejder de dage man er på kurset, da det er vores erfaring, at man har brug for restitution og tid til fordybelse bagefter.

Hvordan kommer jeg med?
Du kontakter din beskæftigelsesrådgiver i jobcentret.

Når vi har modtaget besked fra din beskæftigelsesrådgiver, indkalder vi dig til en samtale, hvor vi sammen afklarer dine udfordringer og om et RAM forløb vil være relevant for dig, samt sætter mål for, hvad forløbet skal bidrage til.

Din beskæftigelsesrådgiver deltager undervejs i forløbet i et møde omkring, hvad der skal ske, når dit RAM-forløb afsluttes.

 

Sidst opdateret: