Har du brug for et skud ny energi efter en sygemelding med stress? Lær hvordan du passer bedst på dig selv ude på arbejdspladsen og får nyt overskud.

Robusthed Aktivitet og Mestring på arbejdsmarkedet er et kursus hvor du lærer, hvordan du skal håndtere de ting i dit arbejdsliv, der gør dig fortravlet og stresset. Du lærer at vende bøtten på hovedet og finde ud af, hvad der skal til for at ruste dig selv - fysisk og mentalt - til en ny og frisk start på jobbet.

Du lærer at træne din kondition og fysiske styrke, og du bliver guidet i teknikker og øvelser, der passer til det arbejde, du udfører samt til dine egne ønsker og behov.  

Vi bakker dig op via personlige samtaler, og du vil blive undervist i temaer, som gør dig klogere på hvilke værktøjer, der er bedst for dig at bruge, når du møder oplevelser, der trigger din stress. Du lærer med andre ord at passe på dig selv, når du skal ud og forme en ny hverdag på jobbet. 

Vil du have nyt overskud på jobbet? Kontakt din rådgiver og få flere detaljer om kurset. 

Vær opmærksom: I forbindelse med Covid-19 er der lavet en midlertidig ny folder med relevant information om kurset, som du finder lige her

Flyve med drage
Person styrer drage
Sidst opdateret: