Gradvis genåbning af Jobcenter Vejle

Fra den 8. juni 2020 kan du igen møde fysisk op i jobcentret. Men husk at ringe eller skrive inden du møder op. Sådan passer vi bedst på hinanden.

Jobcentret og Vejles Unge Vejledning (Havneparken og Boulevarden) er i fuld gang med en gradvis genåbning - og vi er glade for igen at kunne betjene jer, der ønsker råd og vejledning.

Alt er dog ikke helt, som det plejer. Vi skal stadig huske, at passe på hinanden ved at holde afstand og undgå at være for mange samlet på ét sted.

Derfor skal du ringe eller skrive til os inden, du møder op. Så kan vi sammen finde en tid til dig, og på den måde gøre ventetiden og køen kortere.

Ring eller skriv til os inden, du møder op

Ring på jobcentrets hovednummer 7681 6150 eller send en mail via borger.dk. Du er også altid velkommen til at kontakte din beskæftigelsesrådgiver efter aftale.

Telefontiden er mandag til onsdag fra 8.00-15.00, torsdag 8.00-17.00, fredag 8.00-14.00.

Husk også dette..

• Borgere, som bliver ledige, kan altid tilmelde sig via jobnet eller ringe på hovednummeret 76 81 61 50
  • Er du virksomhed, kan du kontakte jobcentret på tlf. 7681 6200 - specifikt omkring sygedagpenge på tlf. 7681 008
  • Arbejdsgivere og selvstændige kan stadig få en økonomisk håndsrækning: En midlertidig lovændring betyder, at arbejdsgivere og selvstændige nu har udvidet ret til at søge om refusion eller sygedagpenge fra 1. fraværsdag, hvis sygefraværet skyldes covid-19- smitte eller karantæne. Læs mere om lovændringen og dens betydning lige her.
Sidst opdateret: 05. juni 2020