Læs om corona - ekstra test i Give under cykelløbet

Læs mere om corona her / Information in English

Naturen ud på skoler og institutioner

Børne & Ungeforvaltningen i Vejle Kommune sætter fokus på biodiversiteten i deres Klimahandleplan for Børn & Unge. Målet er, at etablere VILDE VEJLE HAVER på alle skoler og institutioner i kommunen.

Der skal mere natur ind i og omkring Vejle Kommunes skoler og institutioner. Det kommer med den nye klimahandleplan fra Børne- og Ungeafdelingen i Vejle Kommune.

I Børne & Ungeforvaltningens nye klimahandleplan er der fokus på, hvordan børn og unge kan være med til at forme en bæredygtig fremtid – både i forhold til klima og biodiversitet.

Et af indsatsområderne er, at alle skoler og institutioner udpeger områder, der skal omlægges med henblik på at øge biodiversiteten lokalt.

Arbejdet med planlægning, etablering og vedligehold skal inddrage børn og unge i børnehaven, på skolen eller i institutionen.

Målet er, at der senest i juni 2022 er påbegyndt VILDE VEJLE haver på alle matrikler, så der kan skabes gode eksempler, i mange forskellige størrelser, til glæde og gavn for børn og voksne – både i et dannelses- og uddannelsesperspektiv.

Børne- og Ungeforvaltningens Klimahandleplan

Kontakt Børne- og Ungeforvaltningen

Skolegade 1, 7100 Vejle
  • Telefontid
  • Mandag - onsdag 8-15
  • Torsdag 8-17
  • Fredag 8-14

E-mail: bogu@vejle.dk

Brug Digital Post, hvis du sender personlige oplysninger.

• Fremmøde
  • Mandag - onsdag 9-15
  • Torsdag 9-17
  • Fredag 9-14

Tandplejen har ferielukket. Vi åbner igen 6. april.
Brug for akut hjælp?

Sidst opdateret: 10. juni 2021