I samabejde med Skovhavegruppen inviterer vi skovhaverne ind i de offentlige og private byarealer. Når skovhaver etableres bliver arealerne frodigere, smukkere og mere fristende at opholde sig i.

Andelsboligforeningen Det Gamle Bryggeri.
Andelsboligforeningen Det Gamle Bryggeri.
Skovhave
Skovhave

Grønt Forum og Skovhavegruppen arbejder for at udbrede skovhavekonceptet i Vejle Kommune.  Skovhavegruppen er en gruppe frivillige, som afholder kurser og har etableret en demonstrationshave på det nye byområde i Vejle, Ny Rosborg. 

Du kan følge etableringen af demoprojektet ved Ny Rosborg her på Skovhave (dreambroker.com)

 

Fortrolighed med det vilde liv

Skovhavegruppens aktiviteter har til formål at invitere skovhaverne ind i de offentlige og private byarealer. Når skovhaver etableres bliver arealerne frodigere, smukkere og mere fristende at opholde sig i. Ved at få skovhaverne tættere på hverdagen skabes der fortrolighed med naturen og lysten til at bevæge sig ud i det ”vilde liv”, hvor naturen kan opleves, sanses og smages. 

I løbet af 2021 skal der etableres nye skovhaver, blandt andet ved Andelsboligforeningen Det gamle Bryggeri og ved private haver i Bredballe. Initiativerne støttes af Friluftsrådet og Climate-KIC.

 

Mere om Skovhaver

Du kan blive klogere på skovhaver, når Ulla Karmann fra Skovhavegruppen her fortæller om etablering af skovhaver:

https://www.dreambroker.com/channel/kwl58wgm/gabvfftg

Sidst opdateret: