Vi har samlet en række inspirerende film og videoklip om natur og biodiversitet.

Tag med ud at samle vilde fra til din vilde have.
En lille film om Vejle Kommunes biodiversitetsprojekt ved Skærsø. Rent vand og en række nye vandhuller skal sikre en flere ekstemt sjældne dyre- og plantearter, herunder Lys skivevandkalv, der kun findes her i hele Jylland. Skærsø er en såkaldt Lobeliesø, opkaldt efter den sjældne undervandsplante Tvepibet lobelie.
Velkommen til VILDE VEJLE. Se med her og nyd de smukke, naturklip fra naturen i Vejle Kommune. Hør Søren Peschardt, fmd for Klima, Natur og Miljøudvelaget, fortælle om VILDE VEJLE og hvorfor år 2022 står i biodiversitetens navn.
Tag med ud i vores smukke natur i denne film og bliv klogere på alt det, vi skal passe på og udvikle mere af i Vejle Kommune.
Vil du vide mere om Sommerfuglebevægelsen i VILDE VEJLE så se med her.
Grønt Forum har taget initiativ til Gardeniser Netværk, som en integreret del af EU projektet Gardeniser Plus. Hør mere om hvordan biodiversiteten styrkes i de urbane haver.
VILD MIYAWAKI-SKOV TIL JELLING. Det her er VILDE VEJLE når det er bedst. Se den lille film, hvor 130 børn og voksne gjorde plantedagen til en fest i Jelling: 1.600 planter, 37 plantearter og 600 m2. Der blev plantet, snakket, udvekslet erfaringer, grinet og plantet, igen og igen …
Hør Kirsten fortælle, hvordan der arbejdes med biodiversiteten i Jelling Golfklub. De var med, da lokalsamfundet plantede den første Miyawaki-skov i Vejle kommune.
Igennem Natur- og Stipuljen kan du få tilskud til projekter, der for eksempel giver øget biodiversitet eller sikrer planter og dyr en god mulighed for at bevæge sig mellem mindre naturområder.
waves-spotbox

Bliv en del af det vilde selskab

VILDE VEJLE - et fællesskab for alle med interesse i biodiversitet og vild natur Er du for vild? Så klik her og følg VILDE VEJLE
Sidst opdateret: