Ta' familien, naboen eller en ven med på den ny 2,5 km. lange motionsrute ved Haralskær. Gå eller løb ruten rundt og prøv de 14 poster med forskellige træningsøvelser. Alle kan være med.

Hvem: Alle, men der er trin på begge sider af broen, og en lidt stejl markvej/sti.

Hvad: 2,5 km. motionsrute ved Haraldskær med 14 træningsposter. Scan QR-koden med dit mobilkamera og få vist øvelsen på en kort video af Susanne Damgaard fra FysioPlan. Øvelsen er også beskrevet på kortet ved posten.  

Hvor: Benyt P-pladsen ved Haraldskær Avlsgård. Hvor kortet over ruten også hænger.

Hvornår: Nu - skolernes sommerferie (slut uge 32)

Tilgængelighed: Ruten er en kombination af asfalt, grusvej og markvej/sti. Hvis det har regnet kan det være en god idé med sko, som kan tåle at blive beskidte. Der forekommer et par trin på hver siden af broen, og der er en stigning på rute på en sti.

 

Kort over motionsruten

Du kan starte hvor du vil på ruten, men kortet hænger ved Haraldskær Avlsgård ved den permanente stander med info om Haraldskær.

Ruten går fra Engstien hen forbi Haraldskær Avlsgård til Kvak Mølle og tilbage ad bindeballestien.

Eksempel på træningsøvelse

På motionsruten er der 14 træningsposter. Scan QR-koden ved posten og få vist øvelsen. Det kan f.eks. være at lave 3 x 10 armbøjninger ved brug af bænken som på denne video

Ruten er udarbejdet af EliteVejle i samarbejde med Bevæg dig for livet, FysioPlan, Styrk din krop og Natur & Friluftsliv/Teknik og Miljø i Vejle kommune.

Sidst opdateret: