Ved Tirsbæk Strand er et farverigt snorkelrev. Det er et besøg værd for dig, der kan lide at snorkle eller dykke.

Snorkelrev ved Tirsbæk Strand

Stenrevet ligger tæt på land, og du kan følge kanten af revet hele vejen rundt uden at komme særlig langt væk fra land. Også børn kan være med, da revet kan nås fra landsiden, hvor vanddybden kun er ca ½ - 1 m. Husk at sikkerhed altid er vigtig, når du bader. Sig til venner eller familie, når du er ude at snorkle på revet.

En oase for dyrelivet

Snor­kelrevet ligger på en naturlig skråning med en maksimal dybde på 4 m. Her er grobund for tang og alger, der trives i forskellige dybder, og her er fyldt med hu­ler og hulrum, hvor fiskeyngel gemmer sig og berggylter, søanemoner, hav­karusser og havtang i alle af­skygninger også finder bolig.

Maringruppen på Rødkilde Gymnasium har været med til at tegne stenrevet, og elever fra gymnasiet følger revets udvikling nøje. Her ser du dem dykke omkring revet.

Andre steder du kan snorkle

Der er mange steder i Danmark, hvor det er godt at snorkle. Nogle steder er der anlagt baner, stier eller andet sjov, som du kan tage ud og prøve af. Det er bedst at snorkle, hvor der er stenede områder, moler eller ålegræsområder.

Sidst opdateret: