Skriv dit barn op til førskole, skole og SFO

Når dit barn skal begynde i skole første gang, skal du skrive det ind her. Bemærk: Du skal skrive dit barn op både til førskole (hvis tilbud om førskole er muligt) og til 0. klasse.

Skriv dit barn op til skole

Meld dit barn i skole for første gang - vi har åben for skoleindskrivning fra den 12. november 2018 til den 20. december 2018.

Er du forælder til et barn, der skal begynde i skole næste år er det her, du kan skrive dit barn op til folkeskole i Vejle Kommune.  Ønsker du at dit barn skal begynde i en privat- eller friskole, skal du også fortælle Vejle Kommune om det ved at klikke på "Skriv dit barn op til skole". På den måde ved vi at undervisningspligten overholdes.

Husk, at du selv skal kontakte privat- eller friskolen, hvor du ønsker dit barn skal gå, så dit barn kan blive skrevet op der.

Husk: Du skal også skrive dit barn op til 0. klasse, selv om dit barn er tilmeldt førskole.

Du kan her se en tegnefilm om skolestart.

Skriv dit barn op til førskole pr. 1.4.19

Førskole er et frivilligt tilbud under dagtilbudsloven, som gør det muligt for skoler at overtage børnene de sidste måneder af deres børnehavetid.
Førskoletilbuddet er en måde at skabe en glidende overgang fra børnehave til skole. F.eks. ved at børnene bliver bekendt med skolens faciliteter, voksne og børn, samt en introduktion til de kulturer, der hører med til det at gå i skole.

Da det er under dagtilbudsloven følger modulerne stadig børnehavernes moduler på 25, 35 eller 45 timer. Den tid man køber anvendes til såvel førskole som SFO tid.

I Vejle Kommune er der nogle skoler, som benytter førskole. Det betyder at skolebegyndere har mulighed for at begynde i førskole den 1. april 2019.

Følgende skoler tilbyder førskole:
Grejsdal Skole
Vejle Midtbyskole
Hældagerskolen
Firkløverskolen
Petersmindeskolen
Søndermarksskolen
Egtved Skole
NOVAskolen

Skriv dit barn op til SFO

SFO er et tilbud om pasning efter normal skoletid for børn fra 0. klasse til og med 6. klasse. Alle folkeskoler i Vejle Kommune tilbyder SFO.

Du kan her både skrive dit barn op til SFO og melde dit barn ud igen.

Du kan her læse mere om SFO.

Sidst opdateret: 12. november 2018