Online chatrådgivning

Vi vil være dér, hvor de unge er!

Fremover kan du hver onsdag fra kl. 17.00-19.00 chatte anonymt med SSP-teamet og socialfaglige rådgivere fra Vejle Kommune her.

Video om chatrådgivning til børn og unge

Den 19. april 2017  kl. 17.00-19.00 går vi i luften med vores nye online rådgivningschat, hvor børn og unge mellem 9-23 år anonymt kan stille spørgsmål og snakke med SSP-teamet og socialfaglige rådgivere fra Vejle Kommune.

Med den nye online rådgivningschat øger vi tilgængeligheden mellem unge, som vi ikke møder i gadebilledet, og muligheden for at snakke med professionelle voksne til en rådgivende snak eller henvisende hjælp. Det foregår igennem en anonym 1-1 chat, der giver muligheden for, at unge kan italesætte svære emner, som ellers kan være vanskelige at tale om. 

Tilbuddet befinder sig således både på et opbyggende, forebyggende og kriminalitetsforebyggende plan i kriminalitetstrekanten, hvor behovet og hjælpen kan variere fra en eller flere rådgivende samtaler til en relationsbåret indsats i SSP-teamet eller en henvisning til andre instanser i kommunen. Er der tale om, at rådgiveren får alvorlig information vil underretningspligten dog overskride anonymiteten.

Chatrådgivningen er en del af vores samarbejde med Center for Digital Pædagogik, hvor vi har fået en lokal afdeling under deres online klubhus; Cyberhus. Udenfor chattens åbningstid, som er hver onsdag fra 17.00-19.00, er der mulighed for at chatte med rådgivere på Cyberhus.dk.

Sidst opdateret: 12. juni 2017