Læs her, hvad corona betyder for dig som borger eller virksomhed i Vejle Kommune og se forslag til aktiviteter.
Klik her for information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Natvarmestue (herberg)

Mangler du en seng at sove i? Og bor du i Vejle Kommune? Så kan du komme i natvarmestuen på Horsensvej, som er et tilbud til hjemløse og andre socialt udsatte.

RusmiddelCenter Vejle, Horsensvej 35

Natvarmestuen (herberg) er et tilbud til hjemløse og andre socialt udsatte i Vejle Kommune. Der er uddannet personale i hele åbningstiden.

Natvarmestuen er uvisiteret, hvilket betyder, at du kan møde op og få tilbud om samvær og eventuelt en seng at sove i.

Tilbuddet er en del af RusmiddelCenter Vejles afdeling på Horsenvej i Vejle. Det ligger i kælderen.

Se øvrige tilbud til socialt udsatte i Vejle Kommune

Kontakt Natvarmestuen (herberg)

Horsensvej 35, kælderen, 7100 Vejle

Natvarmestuen har åbent fra kl. 21.00 til kl. 7.00 alle ugens dage.

Sidst opdateret: 19. maj 2020