Den na­tio­na­le de­mens­uge - Vi­den gør en for­skel

Dette sker på Søndertorv i Vejle (ved Bryggen) lørdag den 21. september i tidsrummet 10.00 – 14.00.

Som  den del af den nationale demensunge inviterer Demensenheden i Vejle Kommune til et arrangement, som skal skabe mere viden om demens.

Lørdag den 21. september kl. 10-14
på Søndertorv 1, 7100 Vejle

Kl. 10.00
Velkomst v/ Kenneth Fredslund Petersen, formand for Seniorudvalget
Kl. 10.15
Tangodans v/La Luna: Opvisning og fællesdans
Kl. 11.00
Foredrag v/Sonja Oppenhagen om hendes rolle som Margrethe i demensforestillingen ”I al stilhed”. (Der er 150 siddepladser i et telt. Pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet)
Kl. 12.30
Citrondrengen spiller op til asfaltbal
kl. 14.00
Farvel og tak

Der vil hele dagen være mulighed for at få en tur i en veteranbil eller på motorcykel v/ Nimbusklubben.

Hele dagen står nøglepersoner i demensindsatsen i Vejle Kommune klar til at fortælle om demens, støtte- og hjælpemuligheder i Vejle Kommune samt til at besvare spørgsmål.

Alle er velkommen – vi glæder os til at se dig!

Viden gør en forskel

I demensugen (uge 38) sætter Vejle Kommune fokus på vigtigheden af let tilgængelig viden om demens for alle borgere.

Det er vigtigt, at viden om demens udbredes og altid er let tilgængelig for alle borgere uanset alder. Viden og indsigt sikrer, at demens bliver mindre tabubelagt, og at man har reelle handlemuligheder, hvis man selv eller ens nærmeste har en demenssygdom – eller hvis man på anden vis kommer i kontakt med et menneske med demens.

Viden om demens giver mod, tryghed og lyst til at handle. Både når det drejer sig om at opsøge hjælp og selv at tilbyde sin hjælp. Let tilgængelig viden om demens er med til at skabe et demensvenligt samfund for alle, der er berørt af demens.

Sidst opdateret: 05. september 2019