Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Angst­Te­le­fon­en - børn, un­ge og for­æld­re

Du kan tale om alle de problemer og bekymringer, du har i hverdagen. Rådgivning til børn og unge (6-18 år). Forældre, pårørende, m.fl. er også velkommen til at benytte Angstforeningens telefonen.

Du behøver ikke at vide, hvilken slags angst du har. Du behøver ikke engang at vide, om du har angst eller ej. Hvis du har hørt om angst, hvis du tænker på angst, og hvad det er, eller hvis du synes du føler angst, så ring til os.

Vil du vide mere om Angsttelefonen?

Sidst opdateret: 18. februar 2020