Er du mellem 18 og 30 år? Brænder du for at gøre en forskel for andre unge? Vil du gerne have erfaringer til dit CV? Så se med her! Ungdommens Røde Kors og `Universet - fællesskaber for unge´ søger seje frivillige til et forløb i Vejle for unge.

Forløbet består af workshops, der skal hjælpe unge mellem 13 og 25 år med at mestre livet og tackle udfordringer som fx stress, angst, ensomhed og præstationspres – mens I har det sjovt.

Hvorfor er det fedt at være frivillig?

Du....

• får en uddannelse som livsmestringsfacilitator og får hands-on-erfaringer. Du bliver bl.a. undervist i faciliteringsteknikker og øvelser, som du bruger på workshops.
  • bliver en del af et stærkt team med andre frivillige, der bakkes op af fagpersoner.
  • er med til at bryde tabuer, der kan være svære at tale om og håndtere for den enkelte unge

Der er frivilligmøder én gang om måneden, hvor I taler om emner, som I synes er vigtige.

Hvad laver en frivillig?

Sammen med dine medfrivillige og fagfolk….

• planlægger og skræddersyr I en workshop om livsmestring, som passer til unge
  • skaber I et trygt rum, hvor alle føler sig tilpas og har lyst til at deltage aktivt
  • hjælper I med at skabe en god dialog på workshoppen, så deltagerne reflekterer over sine udfordringer og tager hånd om sit eget liv. Det sker gennem øvelser og teknikker, som du har lært på uddannelsen.

Hvem søger vi?

Vi søger både dig, som har lyst til at facilitere og sætte fokus på unges udfordringer. Men også dig som vil være aktivitetsleder og har mod på at organisere og sparke en helt ny frivilliggruppe i gang i Vejle.  Du skal være mellem 18 og 30 år.

Ansøgningsfrist

7. april 2021.

Er du klar eller vil du vide mere?

Så send en mail til Sofie, Ungdommens Røde Kors: sofie.p@urk.dk eller ring til 31605291😊

Send ikke fortrolige oplysninger til og fra en almindelig e-mail. Det svarer til at sende et postkort med posten. Der er risiko for, at andre læser det.

Sidst opdateret: