Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Chil­led - et tilbud til unge med angst

I gruppeforløbet introduceres børn og forældre til centrale angsthåndteringsstrategier og der fokuseres på problemstillinger, som de unge selv bringer op, fx selvværdsproblemer, eksamensangst eller stress.

Chilled er målrettet store børn og unge i alderen 13-19 år.

De inddeles efter alder i tre grupper.

Cool Kids, Børne- og ungdomspsykologisk klinik
info@cool-kids.dk

Send ikke fortrolige oplysninger til og fra en almindelig e-mail. Det svarer til at sende et åbent postkort med posten.

Sidst opdateret: 03. februar 2020