Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Co­ol Kids - et tilbud til børn, der lider af angst

Har du/I et barn, der lider af angst i en så alvorlig grad, at angsten griber forstyrrende ind i barnets liv og udvikling? Oplever I, at I indimellem ikke ved, hvordan I skal være forældre for jeres barn? Det er Tværfagligt Center for Børn og Unge (TCBU), der står for tilbuddet.

Cool Kids er for børn mellem 7 og 12 år og er et kognitivt behandlingsforløb over 10 sessioner af 2 timers varighed. Et forløb strækker sig over ca. 16 uger. Et forløb forudsætter aktiv deltagelse af både barn og forældre.

• Kirsten Lyngholm

Cool Kids terapeut