Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Dal­hus­et - et tilbud til dig, der er psykisk sårbar

Åbent og gratis tilbud, dog skal du selv betale for mad, ture og aktiviteter.

Vi tilbyder bl.a. madlavning, cafe med forskellige sociale og kreative aktiviteter, NADA (øreakupunktur) mv. I Dalhuset er der høj grad af brugerindflydelse. Der er fællesmøder en gang om måneden.

Åbningtiderne er: Mandag 14.00-19.00 & Onsdag 14.00-19.00

Ring og aftal et møde første gang, så er vi klar til at tage godt imod dig og give dig en rundvisning.

Dalhuset
Dalgade 15