Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Er du fri af mis­brug, og vil du være Peer-to-Peer men­tor?

Er du fri af dit misbrug og har lært at tackle det? Og har du lyst og overskud til at hjælpe et andet mennesker som lige er kommet ud af sit misbrug? Så er bliv frivillig i Peer-Fællesskabet.

Så er Peerfællesskabet måske noget for dig. Du kan komme ind i Frivillig / Mentor ordningen som går i al sin enkelthed ud på, at et menneske, der har haft et misbrug af enten alkohol eller stoffer, men som nu er nået dertil i sit liv, at vedkommende kan støtte, hjælpe og hygge i caféen med en anden, som først lige er blevet stoffri eller alkoholfri.

Jytte Larsen, Projektleder
Psykiatrifonden/Vejle Kommune
Tlf: 20264577
jytch@vejle.dk

Send ikke fortrolige oplysninger til og fra en almindelig e-mail. Det svarer til at sende et postkort med posten. Der er risiko for, at andre læser det.

Vil du vide mere om at være Frivillig/Mentor

Sidst opdateret: 29. januar 2020