Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Hjælp til com­puter og mobil­telefon i Give

Er ældre og har du brug for hjælp, når computeren "driller"? Du kan fx få hjælp til at bestille biletter til DSB, oprette en "Nem-Id" eller indtaste selvangivelse og meget mere.

For de, der er gangbesværede og  ikke kan komme til Frivilligcentret i Sundhedshuset i Give, vil der være mulighed for at få telefonisk hjælp. Efter aftale kan en af de frivillige komme i hjemmet og yde assistance. Der gøres opmærksom på, at der ikke vil være tale om et egentlig undervisningsforløb.

Hjælp via telefon og mail

Send mail eller ring, hvis dit problem kan klares via telefon eller mail:

Hans Eriksen, kontaktperson, Give
E mail: hans.eriksen39@gmail.com

Bent Johansen, kontaktperson, Thyregod
E mail: bentj@mvb.net

Send ikke fortrolige oplysninger til og fra en almindelig e-mail. Det svarer til at sende et postkort med posten. Der er risiko for, at andre læser det.

Hjælp i Frivilligcenteret

Hver torsdag, mellem kl. 9.30–11.30 er der mulighed for, at ældre der ikke har så let adgang til computere eller har en derhjemme kan kigge ind i:

FrivilligCenter Give
Sundhedshuset
Sdr. Ringvej 4 7323 Give

Man kan bare dukke op og enten benytte de to computere, der vil være til rådighed, eller eventuelt tage sin egen bærbare computer med.

Sidst opdateret: 24. februar 2020