Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Ho­me St­art - et tilbud til småbørns­forældre

Støtte i hjemmet til praktisk hjælp, omsorg og netværk. Du kan også blive frivillig i Home Start.

Familier, der henvender sig, får besøg af en koordinator og fortæller om deres ønsker og behov. Derefter bliver de matchet med en frivillig familieven.
Den frivillige kommer i familiens hjem to timer om ugen i mindst et halvt år.

Rikke Skov Jørgensen
Home-Start lokaafdeling Vejle
vejle@home-start.dk

Send ikke fortrolige oplysninger til og fra en almindelig e-mail. Det svarer til at sende et postkort med posten. Der er risiko for, at andre læser det.

Sidst opdateret: 20. marts 2020