Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Kvisten - et tilbud til hjem­løse og hjemløse­truede

Målgruppen for Kvisten er hjemløse, hovedsagelig personer, der ikke har mulighed for at benytte forsorgshjemmene p.g.a. deres aktuelle misbrug og ikke magter at indgå i et behandlingsforløb. Men også hjemløstruede, der har betydelige boligsociale problemer. Det er Kirkens Korshær, der står bag tilbuddet.

Vil du vide mere om Kvisten?

Sidst opdateret: 24. marts 2020