Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Kvis­tene - terapi til ofre for sek­suelle over­greb

Har du været udsat for seksuelle overgreb? Eller er du tæt på et menneske, der har? Så kan du få rådgivning og terapi hos organisationen Kvistene, der er en organisation af frivillige.

Kvistene syddanmark
syddanmark@kvistene.dk

Send ikke fortrolige oplysninger til og fra en almindelig e-mail. Det svarer til at sende et åbent postkort med posten. Alle kan i princippet læse det.

Sidst opdateret: 01. april 2020