Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Le­ge­te­ket - til børn med be­hov for sti­mulering

Legeteket er et tilbud fra Tværfagligt Center for Børn og Unge i Vejle kommune. En samling af legetøj og materialer, kugle- og kædedyner, som udlånes til børn med behov for stimulering og støtte.

Udfordringerne kan fx være i forhold til: Kommunikation, motorik, socialt samspil, opmærksomhed og koncentration. Både forældre og fagpersoner kan henvende sig. Vi befinder os på Vestre Engvej 10. 2. sal, 7100 Vejle

Lånetiden for legetøj og materialer er 1 – 2 måneder.
Lånetiden for kugle- og kædeprodukter er max 1 måned.

• Jesper Andersen Leth

Legetekskonsulent