Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

M-Net

Er du ung mor uden et større netværk? Så er M-Net måske noget for dig. Du kan også blive frivillig.

Her skaber vi hyggeligt samvær, giver hjælp og vejledning. Vi slutter altid af med fælles aftensmad.
Hver anden mandag kl. 16.00-19.00. Ring eller skriv for at høre nærmere

Hvad laver man som frivillig i Mnet?
I Mnet er der masser af muligheder for at bruge de erfaringer og kompetencer, du som frivillig møder op med.

Marian Halberg Christiansen, leder
Røde Kors
marianhalberg@hotmail.com

Send ikke fortrolige oplysninger til og fra en almindelig e-mail. Det svarer til at sende et postkort med posten. Der er risiko for, at andre læser det.

Sidst opdateret: 27. februar 2020