Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Mor­far M/K pro­jekt

Er du ikke længere tilknyttet arbejdsmarkedet men søger et spændende projekt hvor din fagligkompetencer kan bruges? Projekt Morfar M/K søger frivillige voksne, der ser det som en fælles opgave, at alle unge får succes med en ungdomsuddannelse eller et job.

Hvis du kan undvære 2-5 timer/ugen til at hjælpe, glæde og gøre en forskel i et ungt menneskes liv kan du ringe ind og tilmelde dig som frivillig.

Connie Bertelsen
Ungdomsskolen Vejle
Tlf. 25120580
E-mail. Conbe@vejle.dk
E-mail. morfar.vejle@gmail.com

Send ikke fortrolige oplysninger til og fra en almindelig e-mail. Det svarer til at sende et postkort med posten. Der er risiko for, at andre læser det.

Vil du vide mere om Morfar M/K

Sidst opdateret: 24. februar 2020