Læs mere om corona - bl.a. om restriktioner, vaccinationer og test. Lyntest i Børkop, Egtved, Give, Jelling, Ågård og 5 steder i Vejle i uge 9


Læs mere om corona her / Information in English

Online kursus - lær at tackle angst og de­pres­sion

Få inspiration til, hvordan du kan leve et godt liv, selvom du har symptomer på angst eller depression. Lær hjælp til selvhjælp – mens du er i dit eget hjem

Se video om online kurset Lær at tackle angst og depression

LÆR AT TACKLE angst og depression – online er et internet-kursus, som gør det muligt at arbejde med symptomer på angst eller depression hjemmefra. Kurset er velegnet til mennesker, der har svært ved at deltage på kurser, som kræver fysisk fremmøde.

Forløbet giver dig konkrete redskaber til at arbejde med dine udfordringer, så du kan få kontrollen over dit liv tilbage. Kurset er udviklet til voksne over 18 år. På grund af coronaepidemien udbydes onlinekurset nu også til unge ned til 15 år. 

Det er GRATIS at deltage i kurset som Komiteen for Sundhedsoplysning står for.

Hvordan og hvornår?

Vi har løbende kurser frem til 8. juni. Kurset har 6 moduler, som dels består af live-undervisning, dels af aktiviteter, som du arbejder med på egen hånd, når det passer dig. Alt, du behøver, er en computer med internetforbindelse.

Der er live-undervisning én gang om ugen, hvor vi samler op på kursets emner. Undervisningen ledes af en online-instruktør, som selv har erfaring med angst eller depression.

Fællesskab med andre kursister

I undervisningen er du logget ind sammen med holdets øvrige kursister. Sammen løser I nogle af de problemer, som I har til fælles. I kan hverken se eller høre hinanden. Du bruger kun dit fornavn – og kun via en chat-funktion.Er du interesseret?

Ring eller skrive til Marianne Neerholt, hvis du vil vide mere om kurset eller melde dig til:

 • Marianne Neerholt

  Rådgiver i SPOR18 og koordinator for Lær at tackle kurserne
  Projektleder Universet

  Send e-mail
  telefon 76 81 83 50
  mobil 23 74 52 64
Sidst opdateret: 21. januar 2021