Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

På­rø­ren­de te­en­grup­pe 13-18 år

Det er svært at være ung og samtidig have en syg forælder. De unge kan her støtte hinanden der, hvor det er svært for deres egne kammerater at forstå deres situation.

I gruppen deler vi tanker og følelser, vi hygger med hinanden og skaber et frirum med forskellige aktiviteter. Gruppen ledes af to professionelle terapeuter.

Vil du vide mere om gruppen?

Sidst opdateret: 20. marts 2020