Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Pårørende til et men­neske med psy­kisk syg­dom?

Bedre Psykiatri - Landsforeningen for Pårørende - Lokalafdeling i Vejle Kommune tilbyder Åben pårørende cafe, samtalegrupper, herunder også Én til Én samtaler, foredrag, workshops, temadage, bisidderbistand og socialrådgiverbistand.

Den første tirsdag i måneden fra kl. 19-21 er der Åben pårørende café i Sundhedshuset, Vestre Engvej 51, Indgang B, 7100 Vejle, (Lokale 0.008). Her har pårørende mulighed for uformelt at møde andre pårørende, hvor man kan dele og udveksle erfaringer med ligesindede.

Tilbuddet er åbent for alle, og tilmelding ikke nødvendigt.

Karin Birch Lange, Formand og koordinator
vejle@bedrepsykiatri.dk

Vejle@bedrepsykiatri.dk

Send ikke fortrolige oplysninger til og fra en almindelig e-mail. Det svarer til at sende et postkort med posten. Der er risiko for, at andre læser det.

Vil du vide mere om tilbuddet?

Sidst opdateret: 29. marts 2020