Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Røde Kors Vågetjenesten

Vågetjenesten består af en flok frivillige, som med kort varsel kan rykke ud og sidde ved døende på plejehjem eller i private hjem.

Vågetjenesten dækker hele døgnet men udfører ikke det arbejde, som påhviler hjemmeplejen eller personalet på plejecentret. Tilbuddet gælder, at være til stede helt på den syges betingelser.

Vågetjenesten giver medmenneskelig nærvær og omsorg til den døende og skaber ro hos mennesker uden pårørende, eller som aflastning til den pårørende. Det kan være at lytte, at snakke lidt, at holde i hånd, og i det hele taget at være der, så den syge ikke føler sig helt alene.

Vi har tavshedspligt.

 

Kontakt

Sonja Skov, Kontatperson

Tlf. 20 12 76 96

E-mail: sonja-kurt@mail.dk

Send ikke fortrolige oplysninger til og fra en almindelig e-mail. Det svarer til at sende et postkort med posten. Der er risiko for, at andre læser det.

Sidst opdateret: 18. februar 2020