Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Samtaler til børn mellem 9 og 12 år og deres for­ældre

Between er et samtaletilbud til børn og deres forældre, som bor i Vejle Kommune og lige nu oplever, at noget i deres liv er svært, fx skilsmisse, sygdom, skolen, mobning, jeres indbyrdes relation eller noget helt andet. Det er Tværfagligt Center for Børn og Unge (TCBU), der står for tilbuddet.

Sidst opdateret: 03. april 2020