Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

SPOR18 - anonym rådgivning for unge

Er du over 18 år? Så kan du få hjælp til at tackle udfordringer som ensomhed, tristhed, angst, depression og stress.

Sæt ord på det, der er svært og få redskaber, så du er rustet til at tackle dine problemer.

Du kan ikke få et langt behandlingsforløb, men ”hjælp til selvhjælp” og et overblik over andre muligheder, fx hos kommunen, regionen, foreninger og din læge.

Kontakt SPOR18

Vestre Engvej 51A, 7100 Vejle