Væresteder og Varmestuer

Mangler du en guide over Sociale foreninger, væresteder og varmestuer? Fx Varmestuen "KK", Kirkens Korshær, Parasollen og værestedet Huset.

Café Parasollen

Parasollen i Vestergade 16C i Vejle har forskellige tilbud. Du kan bl.a. få økonomisk rådgivning eller komme til fællesspisning på cafeen. Herudover er der løbende forskellige aktiviteter i løbet af ugen, som man kan deltage i. Café Parasollen er drevet af KFUM’s Sociale Arbejde.

Kontakt

Café Parasollen
Vestergade 16C 7100 Vejle
KFUM Sociale Arbejde
parasollen.vejle@kfumsoc.dk
Åbningstider: Mandag-fredag: 8.30-17, lørdage, søn- og helligdage: 9-13
Tlf: 75 82 05 63
Læs mere om Parasollen på kfumsoc.dk

 

Centercaféen, Kirkens Korshær

Café og et værested i hyggelige rammer, alle er velkomne. Her kan du før, under og efter et besøg i genbrugscentret købe drikke og en bid brød til rimelige priser. Centercaféen tjener også som Værested, hvis man blot ønsker at hygge og være sammen med andre.

Kontakt

Centercaféen, Kirkens Korshær
Flegmade 10-12 7100 Vejle
Tlf.: 75 82 71 40

Åbningstider: Mandag-fredag: 13-16.
Læs mere om Kirkens Korshær på kkvejle.dk

 

Værestedet, Kirkens Korshær

På Værestedet kan du mødes med andre, sædvanligvis over en kop kaffe og en bid brød, andre gange omkring forskellige spil, strikning, sang eller en snak om aktuelle emner.


Kontakt

Grønnedalen 18 B
75 72 17 21

 

 

Kirkeværkstedet i Sct. Nicolai Sogn

Kirkeværkstedet er et tilbud for ældre og alle andre interesserede om et samlingssted, hvor der kreeres håndarbejde af forskellig art. Deltagerne strikker, syr og hækler babytøj, tæpper og andet udstyr til fattige mødre i Rumænien. 3-4 gange om året pakkes alt det producerede i pakker, som bruges til uddeling til de nybagte mødre i Rumænien. Der serveres kage og kaffe, og så er der også altid plads til en god snak og et par sange.

Kontakt

Kirkeværkstedet i Sct. Nicolai Sogn
Foldegade 2 7100 Vejle
Tlf.: 23 69 52 51

Åbningstider: Alle torsdage i ulige uger kl. 13.30-16.

 

Varmestuen "KK", Kirkens Korshær

Alle mennesker, der er socialt udsatte eller svagt fungerende, fx pga. hjemløshed, psykisk sygdom, misbrug eller kulturbarrierer er velkomne. "KK" henvender sig til mennesker, der har brug for hjælp og et sted at være, hvor man eksempelvis kan tale med andre om de problemer, man slås med, fx misbrug, psykisk sygdom, hjemløshed m.m. Mange benytter sig af muligheden for at få hjælp af en medarbejder til fx at kontakte offentlige myndigheder, forstå skrivelser osv. Der tages bad, læses avis, spilles spil m.v.

Kontakt

Varmestuen "KK", Kirkens Korshær Flegmade 10-12 7100 Vejle
Tlf.: 75 82 78 66

Åbningstider:
Mandag: 12-18.30
Tirsdag-fredag: 10-15
Søndag: 11-14 (lukket 1. søndag i hver måned).
Læs mere om varmestuen på www.kkvejle.dk

 

Værestedet Himmelblå

Mødested for tidligere misbruger få samvær, samt deltage i aktiviteter, med andre ligesindede.

Læs mere om værestedet Himmelblå på vejle.dk


Værestedet Huset

For dig, der har udfordringer eller problemer af psykisk eller social karakter.

Læs mere om Værestedet Huset


Værestedet, Kirkens Korshær

Værestedet skaber nogle hyggelige rammer, hvor du kan komme og få hjælp og støtte i dagligdagen eller bare nyde et godt socialt samvær med andre mennesker. Alle socialt udsatte og nødstedte mennesker.

På Værestedet kan du mødes med andre, sædvanligvis over en kop kaffe og en bid brød, andre gange omkring forskellige spil, sang eller en snak om aktuelle emner.  Du kan få hjælp til at skrive breve og kontakte offentlige kontorer, ligesom der er mulighed for at få en personlig snak med en af medarbejderne, hvis det er det, du har brug for. Der kan aftales hjemme- og sygehusbesøg, hvis dette ønskes. Værestedet har forskellige aktiviteter og arrangementer, især i forbindelse med højtider.

Kontakt

Værestedet, Kirkens Korshær
Grønnedalen 18B 7100 Vejle
Tlf.: 75 72 17 21

Åbningstider:
Mandag-onsdag: 12.30-15.30
Torsdag: 10-14 (der er en kort andagt/opmærksomhed et kvarter før hver åbningstid)
Læs mere om værestedet i Grønnegade på www.kkvejle.dk

 

Værestedet Midtpunktet, Frelsens Hær

Midtpunktet er et værested under Frelsens Hærs omsorgsarbejde. Ud fra en kristen livsholdning tilbydes et åbent og trygt fællesskab, hvor såvel sociale som fysiske behov søges mødt. Alle er velkomne. I Værestedet Midtpunktet spiser ca. 30-40 mennesker dagligt sin middagsmad. Det koster 25 kr. inkl. kaffe og småkage. Tilbuddet benyttes af en broget skare af ældre, ensomme og socialt dårligt stillede. Nogle benytter også muligheden for at læse avisen, modtage rådgivning eller får sig en snak med andre brugere. For de, der ønske at deltage, rundes dagen af med en salme og en kort andagt/opmærksomhed.

Kontakt

Værestedet Midtpunktet, Frelsens Hær
Staldgårdsgade 4 7100 Vejle
Tlf.: 75 82 78 38

Åbningstider:
Alle hverdage kl. 8.30-13.30
Læs mere om værestedet i Midtpunkt på www.frelsens-haer.dk 

 

Værestedet for fysisk handicappede

Læs mere om værestedet i Foreningernes Hus

 

Værestedet Papirfabrikken

For dig, der har et fysisk eller et psykisk udviklingshandicap, en senhjerneskade, ADHD eller Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF).
Læs på om værestedet Papirfabrikken på vejle.dk 

 

 

OBS Send ikke fortrolige oplysninger til og fra en almindelig e-mail. Det svarer til at sende et åbent postkort med posten. Der er risiko for, at andre læser det.

 

Sidst opdateret: 08. juni 2020