Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Værktøjs­kassen - hjælp til prak­tiske op­gaver

Et frivilligt tilbud til pensionister og førtidspensionister om hjælp til små praktiske opgaver. Hjælpen er gratis, men man skal betale for evt. indkøbte reservedele.

De små praktiske opgaver, som Værktøjskassen fx kan hjælpe dig med:

Flytte et møbel, hænge et billede op, samle nyindkøbte møbler, pumpe kørestolehjul, indstille video og TV, sy en knap i dit tøj eller lave mindre tøj-reparationer, men vi medbringer ikke symaskine

Vi påtager os ikke opgaver forbeholdt hjemmeplejen, autoriserede håndværkere, rengøring, vinduespolering samt havearbejde.

Værktøjskassen erstatter ikke skader eller uheld af nogen art.

Henning Larsen
Mail:tohegi@stofanet.dk

Send ikke fortrolige oplysninger til og fra en almindelig e-mail. Det svarer til at sende et postkort med posten. Der er risiko for, at andre læser det.

Sidst opdateret: 20. marts 2020