Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Vil du være mentor for psykisk sårbare?

Har du lyst til at hjælpe andre med at få det bedre? Har du prøvet at få en psykiatrisk diagnose, men er du kommet dig så meget at du har overskud til, at dele ud af din erfaring? Så bliv frivillig mentor i peer-to- peer!

Hvis du siger ja, bliver du en del af et spændende fællesskab af frivillige, som gerne vil gøre en forskel for andre, der har det svært.

Lene Hoffensetz
Tlf:29131460
E-mail: lerho@vejle.dk

Send ikke fortrolige oplysninger til og fra en almindelig e-mail. Det svarer til at sende et postkort med posten. Der er risiko for, at andre læser det.

Vil du vide mere om at være frivillig mentor?

Sidst opdateret: 10. februar 2020