Savner du et trygt fællesskab for mænd ude i naturen? Kan du se dig selv være med til at bygge på vores fælles mødested, lave bål og tage fat sammen med andre? Så kunne 55,7°N være noget for dig. Vi mødes hver torsdag formiddag kl. 9-12.

Billede af aktiviteter ved udehold
Der er noget at lave for alle.

55,7°N har været i gang siden foråret 2023. Vi har i fællesskab fået bygget en pilehytte, et bålsted med siddepladser og et køkkenbord, så vi sammen kan lave mad over bål. Vi udvikler det i fællesskab og du kan være med til at bestemme, hvad vi skal lave, og hvad der skal være på pladsen – der er også plads til dig.

Vi er ude i al slags vejr, men som regel kan vi skabe lidt tørvejr i pilehytten. Hvis du er glad for at være ude i naturen, men har du ikke selv varmt tøj, så har vi heldragter du kan låne.

Kræver det henvisning?

Nej, alle er velkomne. Men du må meget gerne kontakte Lars Ulrik eller Peter Vestergaard, enten hvis du selv gerne vil deltage eller hvis du har mødt en som du tror vil have godt af at være med i vores fællesskab.

Er du kommunal sagsbehandler, sundhedsprofessionel eller ansat i psykiatrien og har du en borger, som du tror vil have gavn af vores fællesskab, så tag endelig kontakt til os.

Vil du være med til at skabe dette unikke mødested, så kontakt Lars Ulrik eller Peter Vestergaard. 

Lars Ulrik Projektmedarbejder Sundhedskonsulent
Send e-mail mobil 23 22 90 33
Peter Vestergaard Sundhedskonsulent og rygestopinstruktør
Send e-mail mobil 29 13 15 25
Sidst opdateret: