På vores nikotinstopforløb for virksomheder får du hjælp til at kvitte nikotinen - fra fx cigaretter, snus eller damp sammen med dine kolleger. Kurset er gratis.

Der er flere fordele ved, at kolleger stopper i fællesskab. Man kan støtte hinanden, når nikotintrangen melder sig, og man kan fejre hinanden, når det går godt. Det er også nemmere at bryde vanerne, når man er flere.

Det betyder ikke noget, om medarbejderne arbejder i samme afdeling. Måske tværtimod. Der kan opstå fællesskaber på tværs af virksomheden, når medarbejdere fra forskellige afdelinger arbejder mod et fælles mål, der hedder rygestop.

 

Hvilke kurser tilbyder I?

 

 

Hvem er målgruppen?

Virksomheder i Vejle Kommune, der kan samle minimum 8 deltagere til et nikotinstopkursus.

 

Hvad får jeg ud af et kursus?

På nikotinstopholdet får du lært dine nikotinvaner at kende, så du lettere kan bryde dem. Desuden får du teknikker til at holde tankerne væk fra nikotin-produkterne og viden om helbredsgevinster, afhængighed, og hvordan du kan holde vægten m.m.

Undervisningsformen er varieret med film, lyd, billeder, oplæg og erfaringsudveksling, hvor der altid er plads til et godt grin.

Kurset foregår på jeres virksomhed og er det samme, som hvis du kom ind i Sundhedshuset. Du får det bedste resultat, hvis du deltager i alle kursets mødegange. Du skal ikke være nikotinfri ved kursusstart. De første gange bruges på forberedelse.

 

Hvor kan jeg tilmelde mig?

Du kan kontakte, Tina Kreutzer, der er nikotinstopinstruktør direkte:

Tina Kreutzer Rygestopinstruktør og sundhedskonsulent
Send e-mail mobil 30 52 97 83
Sidst opdateret: