Er du over 18 år? Vil du have redskaber til at tackle livet, når tingene er svære? Føler du dig anderledes eller ensom og har brug for at snakke med nogen? Så er SPOR18´s kursus Kom i Mental Topform måske noget for dig?

Målet er at styrke din psykiske robusthed. Robusthed er oplevelsen at ”at kunne tage fat om livet” – en dyb følelse indeni af, at ”Jeg KAN.” Robusthed handler om at blive god til at klare dagens udfordringer i stort og småt, især når livet er svært. Du kan træne din psykiske robusthed, gøre det nemmere at lære, forebygge stress og konflikter og træffe gode beslutninger.


Hvordan foregår kurset? 

Du skal være klar på at dele dine erfaringer med andre, lave øvelser med de andre unge i gruppen og øve dig på det, der er svært. Vi har fokus på dine styrker, tanker og følelser, netværk, handlekompetencer, og hvordan du kan få livet tilbage på SPORET igen. Fordi al forskning viser, at robusthed kræver øvelse og kan trænes!

Tid og sted

Næste kursus er ikke planlagt endnu. Send en mail til os, så giver vi besked, når vi har en dato.

Holdene mødes fem tirsdage fra kl. 16.00 -18.30 i Sundhedshus Vejle, Vestre Engvej 51 A 1. sal, Vejle. 

 

Tilmelding 

Lyder det som noget for dig, så læg en besked på telefon eller mail eller brug formularen herunder, så ringer vi tilbage!

Tak for din besked.

Har du spørgsmål til os?

Husk at skrive dit navn
Husk at skrive dit telefonnummer
Husk at skrive dit spørgsmål til os

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}
Louise Schultz Frandsen Rådgiver i SPOR18
Marianne Neerholt Rådgiver i SPOR18 og koordinator for Lær at tackle kurserne
Send e-mail telefon 76 81 83 50 mobil 23 74 52 64
Mie Lærke Rasmussen Rådgiver i SPOR18
Sidst opdateret: