Spurvetoften

Spurvetoften
Spurvetoften
Spurvetoften

Spurvetoften har 37 toværelseslejligheder med soveværelse, stue med køkken og udgang til egen terrasse. Boligerne er inddelt i tre mindre grupper.

 • Hvem bor på Spurvetoften? Målgruppen er mennesker med autisme eller en tilsvarende udviklingsforstyrrelse. Vores beboere kan være fysisk velfungerende, men psykisk befinder de sig på de tidligere udviklingstrin.
 • Hvordan er de fysiske rammer og beliggenheden?

  Spurvetoften har boliger på to adresser: Buen 22 og 24. På hver adresse er der tre mindre bogrupper. I hver bogruppe er der fra hver lejlighed adgang til et fællesareal og et fælles større køkken.

  ----------------

  Afstand til Vejle: 14 km
  Bus: 50 meter
  Tog: ½ km
  Indkøb: 800 meter
  Dagtilbud: 150 meter

 • Hvordan er hverdagen?

  Alle, der bor på Spurvetoften, er afhængige af praktisk hjælp og støtte i hverdagen, f.eks. særlige og individuelle kommunikationssystemer: Billeder, piktogrammer mv., som fortæller, hvad der nu skal ske, da de fleste har behov for en meget forudsigelig og struktureret hverdag.

  Vi arbejder også meget med at forebygge og håndtere udadreagerende adfærd. 

  Vores pædagogik
  Vores tilgang er neuropædagogisk. Det betyder, at vi arbejder systematisk og indretter vores indsats i forhold til den enkeltes ressourcer og behov.

  De fleste, som bor på Spurvetoften, er i aktivitets- og læringstilbuddet ”Troldehuset”, som er målrettet Spurvetoftens målgruppe.

  Læs mere om Troldehuset.

 • Hvordan søger jeg?

  Det gør du ved at kontakte Myndighedsafdelingen.

  Læs mere om, hvordan du søger.

Fakta: Boform efter § 105 almenboligloven med tilknyttet døgnstøtte efter § 85 i serviceloven.

Besøg Spurvetoftens Facebook-side

Sidst opdateret: 28. juni 2017