Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.

Til fod­tera­peut, fysio­tera­peut og kiro­prak­tor

Du skal selv sørge for kørsel til fodterapeut, fysioterapeut og kiropraktor. Hvis du er pensionist, kan du søge om tilskud.

Som udgangspunkt betaler du selv for kørsel til fodterapeut, fysioterapeut og kiropraktor. Vi kører ikke patienter til og fra fodterapeut, fysioterapeut og kiropraktor. Det er op til dig at sørge for og betale for transport, hvis du skal til fodterapeut, fysioterapeut og kiropraktor.

Men: Har du fået bevilget handicapkørsel, eller er du medlem af Falck, kan du bruge de ordninger til at blive kørt.

Personligt tillæg til pensionister

Er du pensionist? Så kan du søge om et personligt tillæg til kørsel. Du skal kontakte Borgerservice for at høre nærmere.

Sidst opdateret: 21. oktober 2019