Læs om Corona - bl.a. om vaccinationer, coronapas og test. Nu 14 steder du kan blive testet - PCR test i Spinderihallerne lørdag, søndag og mandag


Læs mere om corona her / Information in English

Ha' det godt - mænd og sund­hed

Har du svært ved at komme op af sofaen? Eller komme ud af døren og møde nye mennesker? Vil du gerne have mere energi? Så er holdet ”Ha’ det godt” måske noget for dig

Her kan du i fællesskab med andre mænd deltage i et forløb såvel ude som inde, hvor alle kan være med. Du får værktøjer, der kan give dig mere overskud i hverdagen. Du får viden, der kan hjælpe dig til at tage bevidste valg i din dagligdag. Vi fortæller, om de aktiviteter, der er i området, og snakker om hvilke betydning, de kan have i din hverdag.

Holdet arbejder med erfaringer og sejre – store som små. Der er kaffe på kanden og mulighed for at tale om det, der giver mening for dig på dagen.

Ha` det godt for mænd er ikke endnu et generelt trivselskursus, men et fællesskab mellem mænd, som tager udgangspunkt i DIG og der hvor du er i LIVET.

Hvor mødes holdet?

Holdet mødes i Vestre Stadion`s klubhus i Vestbyen. En halv time inden holdet starter, er der åbent i Klubhuset. Her kan du få en samtale om dine personlige mål og udfordringer, få målt dit blodtryk eller få lavet en kropsanalyse.

Vil du med på holdet?

Næste hold starter, når coronasituationen tillader det. Vi mødes hver torsdag 

Kl. 9.00 – 9.30 Mulighed for kaffe og en personlig snak med en sundhedskonsulent.
Kl. 9.30 – 12.00 i Vestre Stadion`s klubhus, Vestbanevej 1A, VejleTilmelding:

  • Majbritt Damgaard-Eilsø

    Sundhedskonsulent

    Send e-mail
    mobil 20 52 56 16
Sidst opdateret: 06. januar 2021