Har du svært ved at komme op af sofaen? Eller komme ud af døren og møde nye mennesker? Vil du gerne have mere energi? Så er holdet ”Ha’ det godt” måske noget for dig

Her kan du i fællesskab med andre mænd deltage i et forløb såvel ude som inde, hvor alle kan være med. Du får værktøjer, der kan give dig mere overskud i hverdagen. Du får viden, der kan hjælpe dig til at tage bevidste valg i din dagligdag. Vi fortæller, om de aktiviteter, der er i området, og snakker om hvilke betydning, de kan have i din hverdag.

Holdet arbejder med erfaringer og sejre – store som små. Der er kaffe på kanden og mulighed for at tale om det, der giver mening for dig på dagen.

Ha` det godt - mand er ikke endnu et generelt trivselskursus, men et fællesskab mellem mænd, som tager udgangspunkt i DIG og der hvor du er i LIVET.

Hvor mødes holdet?

Holdet mødes på Vejle Bibliotek. En halv time inden holdet starter, er der en god bønne på kanden. Du kan få en samtale om dine personlige mål og udfordringer, få målt dit blodtryk eller få lavet en kropsanalyse.

Vil du med på holdet?

Holdstart:

2. september 2021 kl. 12.30-15.00. 


Tilmelding til Majbritt eller Lars Ulrik. 

Majbritt Damgaard-Eilsø Sundhedskonsulent
Send e-mail mobil 20 52 56 16
Lars Ulrik Projektleder Sundhedskonsulent
Send e-mail mobil 23 22 90 33
Sidst opdateret: