A­no­nym råd­giv­ning

Sæt ord på det, der er svært og få redskaber, så du er rustet til at tackle dine problemer

Anbefal denne side:

Send en mail og fortæl os dit navn og hvad du gerne vil tale med os om. Eller ring. 
Husk at skrive eller indtale dit telefonnummer på, så vi kan kontakte dig. 

Kontakt SPOR18

E-mail: spor18@vejle.dk

Brug Digital Post, hvis du sender personlige oplysninger.

Du kan ikke få et langt behandlingsforløb, men ”hjælp til selvhjælp” og et overblik over andre muligheder, fx hos kommunen, regionen, foreninger og din læge. 

 

Du er anonym hos os

SPOR18 er en gratis og anonym rådgivning. Det betyder, at du ikke behøver at fortælle, hvem du er og hvor du bor. Som udgangspunkt vil vi dog gerne have et telefonnummer eller en mailadresse, som vi kan kontakte dig på, hvis vi fx skal ændre en aftale.

 

Vi har tavshedspligt og underretningspligt

Vi har tavshedspligt, og du har mulighed for at være anonym. Vi fortæller med andre ord ikke til nogen, at du taler med os, heller ikke dine forældre. 

Du skal dog vide at vi har underretningspligt. Det betyder, at vi har pligt til at underrette kommunen, hvis vi hører, at et barn eller en ung lever under forhold, der gør os bekymrede for den unges udvikling og trivsel. Vi gør dog aldrig noget uden, du ved det. Læs mere om underretning her

Hvad sker der bagefter?

Vi kontakter dig så hurtigt som muligt for at lave en aftale.

Ved den første samtale stiller vi dig spørgsmål. Det gør vi for at spore os ind på, hvilken hjælp du kan have glæde af, og hvilken rådgiver, der bedst kan hjælpe dig.

Du får typisk tilbudt en samtale en til tre uger derefter.

 

Vidste du, at der er mange muligheder for finde et netværk med nogen, der har det (lidt) lige som dig? Eller få hjælp? Tag et kig i Den Sociale Vejviser.

Sidst opdateret: 30. august 2019