Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Pul­je og hjælp til dig, der bræn­der for mad og fæl­les­ska­ber

Er du 16 - 28 år, og har du en idé til en fed madevent, du gerne vil have støtte til?  Vil du gerne have hjælp til ideudvikling? Så kan du få hjælp hos SPOR18

Anbefal denne side:

Søger du fx andre, som vil være med til at lave en fælles madevent? Eller har du en ide, som du gerne vil vende eller have sat skub i, kan du kontakte SPOR18.

Er du fx 16 - 28 år, og har du en idé til en fed madevent, du gerne vil have støtte til, kan du søge om penge i puljen Food Maker.  

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor stort eller lille dit event skal være, når du søger puljen. Måske en fælles grill-aften i din opgang, mad-event i klassen, en udendørs pizzabagning på dit studie, en madglad festival eller noget helt andet. Der er er mange muligheder!


Kontakt SPOR18

 • Marianne Neerholt

  Koordinator og rådgiver

  Send e-mail
  telefon 76 81 83 50
  mobil 23 74 52 64
 • Charlotte Boe Rosenquist

  Diætist og sundhedskonsulent

  Send e-mail
  telefon 76 81 81 01
  mobil 23 69 58 16
Sidst opdateret: 28. november 2019