SPOR18 A­no­nym råd­giv­ning til un­ge

Er du over 18 år? Så kan du få hjælp til at tackle udfordringer som ensomhed, tristhed, angst og stress. Sæt ord på det, der er svært og få redskaber, så du er rustet til at tackle dine problemer.

Anbefal denne side:

Du kan ikke få et langt behandlingsforløb, men ”hjælp til selvhjælp” og et overblik over andre muligheder, fx hos kommunen, regionen, foreninger og din læge.

Hvordan får jeg rådgivning?

Ring 76 81 83 50 eller send en mail til os med dit telefonnummer, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Er jeg anonym?

SPOR18 er en gratis og anonym rådgivning. Det betyder, at du ikke behøver at fortælle, hvem du er og hvor du bor. Som udgangspunkt vil vi dog gerne have et telefonnummer eller en mailadresse, som vi kan kontakte dig på, hvis vi fx skal ændre en aftale.

Vi har tavshedspligt, og du har mulighed for at være anonym. Vi fortæller med andre ord ikke til nogen, at du taler med os, heller ikke dine forældre.

Du skal dog vide at vi har underretningspligt. Det betyder, at vi har pligt til at underrette kommunen, hvis vi hører, at et barn eller en ung lever under forhold, der gør os bekymrede for den unges udvikling og trivsel. Vi gør dog aldrig noget uden, du ved det. Læs mere om underretning her

Hvad sker der bagefter?

Vi kontakter dig så hurtigt som muligt for at lave en aftale.

Ved den første samtale stiller vi dig spørgsmål. Det gør vi for at spore os ind på, hvilken hjælp du kan have glæde af, og hvilken rådgiver, der bedst kan hjælpe dig.

Du får typisk tilbudt en samtale en til tre uger derefter.

Vidste du, at der er mange muligheder for finde et netværk med nogen, der har det (lidt) lige som dig? Eller få hjælp? Tag et kig i Den Sociale Vejviser.

Spørgsmål om køn, krop, sex og prævention?

fs

Sidst opdateret: 24. juni 2020