Information om Coronavirus

Folketinget har gennemført en række drastiske tiltag for at afbøde  smittespredningen af Coronavirus og senest en gradvis genåbning af samfundet. Læs her, hvad det betyder for dig som borger i Vejle Kommune. Tilmeld dig også gerne vores COVID-19 beredskab. Du kan også finde udvalgt information til virksomheder.
Klik her for at finde information om corona-situationen - Information about coronavirus/Covid19

Sund­heds­bus­sen

Sundhedsbussen er et fysisk lokale på fire hjul, der kører ud i hele Vejle Kommune for at tale om sundhed som eksempelvis kost, motion, søvn, alkohol- og rygevaner.

Sundhedsbussen

Hvad sker der i Sundhedsbussen?

Medarbejderne i bussen måler fx blodtryk, body age, balance, viser enkle styrketræningsøvelser eller taler om, hvordan du med enkle midler kan blive lidt sundere i din hverdag.

Hvem kan booke Sundhedsbussen?

I princippet kan alle booke bussen. Men typisk kører den ud til grupper, der vil styrke deres sundhed. Det kan fx være arbejdspladser, som ønsker at skabe en forandring i sundhedskulturen. Bussen ruller ud og understøtter ændringen i samarbejde med arbejdspladsen, hvor de ansatte på skift kan få en konsultation på stedet. Er arbejdspladsen i gang med en indsats for at indføre rygestop, kan et besøg af Sundhedsbussen understøtte initiativet.

Spørgsmål?

Kontakt vores sundhedskonsulent. Se herunder.

 

 

Sidst opdateret: 16. september 2019