Corona - Se bl.a. nye testtider i sommerferien


Læs mere om corona her / Information in English

Ry­ge­stop-kur­sus på ar­bejds­plad­sen

På vores rygestopforløb for virksomheder får du hjælp til at kvitte smøgerne sammen med dine kolleger. Kurset er gratis.

Der er flere fordele ved, at kolleger stopper i fællesskab. Man kan støtte hinanden, når rygetrangen melder sig, og man kan fejre hinanden, når det går godt. Det er også nemmere at bryde vanerne, når man er flere.

Det betyder ikke noget, om medarbejderne arbejder i samme afdeling. Måske tværtimod. Der kan opstå fællesskaber på tværs af virksomheden, når medarbejdere fra forskellige afdelinger arbejder mod et fælles mål, der hedder rygestop.

 

Hvilke kurser tilbyder I?

 

 

Hvem er målgruppen?

Virksomheder i Vejle Kommune, der kan samle minimum 8 deltagere til et rygestopkursus.

 

Hvad får jeg ud af et kursus?

På rygestopholdet får du lært dine rygevaner at kende, så du lettere kan bryde dem. Desuden får du teknikker til at holde tankerne væk fra tobakken og viden om helbredsgevinster, afhængighed, og hvordan du kan holde vægten mm.

Undervisningsformen er varieret med film, lyd, billeder, oplæg og erfaringsudveksling, hvor der altid er plads til et godt grin.

Kurset foregår på jeres virksomhed og er det samme, som hvis du kom ind i Sundhedshuset. Du får det bedste resultat, hvis du deltager i alle kursets mødegange. Du skal ikke være røgfri ved kursusstart. De første gange bruges på forberedelse.

 

Hvor kan jeg tilmelde mig?

Du kan kontakte, Tina Kreutzer, der er rygestopinstruktø0r direkte:

  • Tina Kreutzer

    Rygestopinstruktør og sundhedskonsulent

    Send e-mail
    mobil 30 52 97 83

Godt gået! Medarbejdere på plejecenteret Kastanjehaven fik kursus på arbejde og blev røgfri.

Sidst opdateret: 12. april 2021