Vi er vilde med elcykler i Vejle

Kampagnen, hvor du kan ansøge om at låne en el-cykel er slut for i år og du kan ikke længere søge om at komme med i årets el-cykelkampagne, da alle cykler er afsat helt frem til december.

13 politikere var på el-cykel i april og fra start maj til start december kommer 99 borgere ud på el-cyklen. 7 familier får mulighed for at låne en el-cykel med lad – et tilbud som Grønt Forum venter meget af, da ladcyklerne er med til at give børn en frisk start på dagen i god dialog med den voksne, der cykler med dem.

Deltagerne kommer fra hele kommunen og kommer til at cykle mellem 10 og 50 km i hverdagene.

Formand for Teknisk Udvalg Christoffer Melson på el-cykel
  • FAQ

• Lånebetingelser

Cyklen er omfattet af min private forsikring og skal afleveres i god stand efter udlånet, dog undtaget almindelig slitage.

Jeg er bosat i Vejle Kommune og har brug for at transportere mig min. 5-6 km til arbejde eller andre gøremål, og som regel transporterer jeg mig i bil.

Såfremt jeg ikke længere kan deltage i kampagnen vil jeg straks informere projektgruppen v. Britta Edelberg, Grønt Forum – bried@vejle.dk – tlf. 29125234 og returnere den lånte el-cykel til cykelforhandleren.

Ved afhentning af el-cyklen hos cykelforhandleren betaler jeg 300 kr. som egenbetaling. Beløbet dækker servicering af el-cyklen efter brug og modregnes ved et eventuelt efterfølgende køb.

Min deltagelse i kampagnen sker på eget ansvar.

Med min deltagelse forpligter jeg mig til:

• Som hovedregel at cykle 5-6 km om dagen.
    • At besvare spørgeskema om min deltagelse i kampagnen.

Mit ansvar for el-cyklen omfatter:

• At jeg følger vejledningen for brug, vedligehold og opladning af el-cyklen.
    • At jeg selv ordner eller selv betaler for eventuelle lapninger i låneperioden.
    • At jeg kontakter cykelforhandleren og får el-cyklen lavet, hvis der opstår problemer i låneperioden.
    • At jeg rengør el-cyklen inden aflevering.
    • At jeg sørger for, at el-cyklen altid aflåses med tilhørende lås.
    • At min forsikring dækker, hvis el-cyklen bliver stjålet i låneperioden

Lånebetingelser til udskrift (PDF)

• Hvem inviterer flere over på elcyklen?

Cyklistforbundet i Vejle og Grønt Forum, Vejle Kommune.

Cykelhandlere:

• Fri BikeShop Vejle